Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Ne dajte se sputati modnim diktatima i uvucite muške šarene čarape s motivom životinja. Nosite ih uz traperice, tajice ili odijelo i vidite što će se dogoditi. Možda ćeš osloboditi (modni) pakao na zemlji, možda ćeš sresti srodne duše. Oslobodite svoju razigranu i slobodoumnu osobnost i također provjerite čarape s temom hrane, prirode i sporta...

Ne dajte se sputati modnim diktatima i uvucite muške šarene čarape s motivom životinja. Nosite ih uz traperice, tajice ili odijelo i vidite što će se dogoditi. Možda ćeš osloboditi (modni) pakao na zemlji, možda ćeš sresti srodne duše. Oslobodite svoju razigranu i slobodoumnu osobnost i također provjerite čarape s temom hrane, prirode i sporta ili božićne čarape.

Kako odabrati muške vesele čarape

Bitno je da se stopalo dobro osjeća u čarapi. Za to je potrebno odabrati pravu veličinu - čarapa vas nikako ne smije gušiti i, ne daj Bože, izazvati bolne modrice na listovima ili gležnjevima. Čak ni prevelika čarapa nije idealna, skupit će vam se u cipeli i čak može dovesti do žuljeva. Na kraju, ali ne manje važno, usredotočite se na materijal čarapa. Trebao bi odgovarati aktivnosti kojom ćete se baviti. Dok su bambusove i pamučne čarape prikladne za svakodnevno nošenje, za sport nosite funkcionalne čarape od merino vune.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 48 stavke
po stranici
1-30z 48 stavke