Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Od sada će vesele gaćice s motivom životinja postati sastavni dio vašeg ormara. Osvojit će vas ne samo originalnim dizajnom, već i kvalitetnom izradom i savršenim krojem u kojem ćete se osjećati jednostavno odlično. Nije li vam ugodno donje rublje od umjetnih vlakana? Nema problema - u našoj ponudi pronaći ćete i pamučne i bambusove gaćice 69S...

Od sada će vesele gaćice s motivom životinja postati sastavni dio vašeg ormara. Osvojit će vas ne samo originalnim dizajnom, već i kvalitetnom izradom i savršenim krojem u kojem ćete se osjećati jednostavno odlično. Nije li vam ugodno donje rublje od umjetnih vlakana? Nema problema - u našoj ponudi pronaći ćete i pamučne i bambusove gaćice 69SLAM, koje se dobro slažu s osjetljivom kožom.

Kako odabrati žensko donje rublje

Dobro odabrano donje rublje istaknut će vaše prednosti i sakriti nedostatke, samo trebate znati kojem ćete se izboru odlučiti. Šarene gaćice klasičnog kroja pristaju svakoj ženi bez iznimke pa nikako ne smiju nedostajati u vašem ormaru. No, žudite li za svježim komadom donjeg rublja, odaberite ženske tange, brazilke ili brendirane gaćice s tkanom gumom. A što ako želite prekriti veći trbuh? Tada će vam pristajati gaćice višeg struka ili usko donje rublje.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 45 stavke
po stranici
1-30z 45 stavke