Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Kvalitetno i savršeno pristajajuće donje rublje pružit će vam samopouzdanje i osjećaj ženstvenosti koji će vas pratiti tijekom dana. Na vama je hoćete li u svoj ormar uvrstiti klasične ženske gaćice, laskave brazilke, seksi tange ili udobne gaćice s gaćicama. Ili se prepustite i nabavite Calvin Klein dizajnerske gaćice s tkanom elastikom zahva...

Kvalitetno i savršeno pristajajuće donje rublje pružit će vam samopouzdanje i osjećaj ženstvenosti koji će vas pratiti tijekom dana. Na vama je hoćete li u svoj ormar uvrstiti klasične ženske gaćice, laskave brazilke, seksi tange ili udobne gaćice s gaćicama. Ili se prepustite i nabavite Calvin Klein dizajnerske gaćice s tkanom elastikom zahvaljujući kojoj savršeno pristaju uz tijelo.  

Osnova je kvalitetan materijal

Žensko donje rublje dolazi u izravan dodir s kožom, pa pripazite pri odabiru materijala. Pamučne gaćice, koje su prozračne, lagane i dobro pristaju uz osjetljivu kožu, savršene su za svakodnevno nošenje. Ako vam iz nekog razloga ne pristaje pamuk, isprobajte modalne gaćice. Dobiva se od bukovog drva, zadržava 50% više vlage i, štoviše, ne gubi svoju izvornu boju čak ni nakon mnogo pranja. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 408 stavke
po stranici
1-30z 408 stavke