Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Klasično rublje vam više ne stoji? Isprobajte muške gaćice i bokserice od liocela, pamuka ili bambusovih vlakana. Jednom kada ih obučete, više nećete željeti druge. Donje rublje izrađeno od prirodnih materijala iznimno je ugodno na dodir i prozračno, pa koži omogućuje slobodno disanje i ne iritira je. Bacite pogled na bokserice s klasičnom gum...

Klasično rublje vam više ne stoji? Isprobajte muške gaćice i bokserice od liocela, pamuka ili bambusovih vlakana. Jednom kada ih obučete, više nećete željeti druge. Donje rublje izrađeno od prirodnih materijala iznimno je ugodno na dodir i prozračno, pa koži omogućuje slobodno disanje i ne iritira je. Bacite pogled na bokserice s klasičnom gumom - na vama je koji dezen odabrati i želite li više kraće ili duže hlače.

Što je liocel?

Liocel je prirodno vlakno nove generacije, izuzetno ekološki prihvatljivo. To je mekan i nježan materijal koji se ističe svojom prozračnošću i lakoćom te će vas iznenaditi svojim termoregulacijskim i antibakterijskim sposobnostima. U određenoj mjeri podsjeća na viskozu, ali u usporedbi s njom liocel je jači i manje se rasteže. Nakon što potrošite liocelnu odjeću ili donje rublje, možete je ostaviti da se biorazgradi u kompostu. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-1z 1 stavka
1-1z 1 stavka