Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Gospodo, kada ste zadnji put kupili donje rublje koje nije premalo ili preveliko? Razveselite sebe i svog partnera i dodajte u svoj ormar savršeno pristajale bokserice, gaćice ili gaćice. Muške bokserice od merino vune i pamuka pogodne su za svakodnevno nošenje, dok je donje rublje od satena idealno za posebne prilike. Za sport birajte posebno...

Gospodo, kada ste zadnji put kupili donje rublje koje nije premalo ili preveliko? Razveselite sebe i svog partnera i dodajte u svoj ormar savršeno pristajale bokserice, gaćice ili gaćice. Muške bokserice od merino vune i pamuka pogodne su za svakodnevno nošenje, dok je donje rublje od satena idealno za posebne prilike. Za sport birajte posebno funkcionalno rublje ili termo rublje od merino vune koje dobro upija znoj i nema neugodan miris. 

Dajte priliku rublju i odjeći od merino vune

Merino vuna je izuzetno fina vuna koju proizvodi pasmina domaćih ovaca poznata kao Merino. Riječ je dakle o potpuno prirodnom materijalu koji za razliku od obične vune ne grize i ne grebe. Ima izvrsne termoregulacijske sposobnosti – ljeti vas hladi na tijelu, a zimi grije. Osim toga, učinkovito upija mirise, a pritom ne miriše na sintetiku, pa merino odjeću možete nositi puno dulje nego što ste navikli. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-13z 13 stavke
1-13z 13 stavke