Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite li božićni poklon za svog supruga, dečka ili prijatelja? Kladite se na kvalitetno i savršeno pristajajuće donje rublje u kojem će se obdaren muškarac osjećati udobno i neodoljivo u isto vrijeme. Ovdje ćete pronaći elegantne muške kratke hlače, udobne bokserice i klasične gaćice, u raznim dezenima. Tako će na svoje doći i zaklete elegan...

Tražite li božićni poklon za svog supruga, dečka ili prijatelja? Kladite se na kvalitetno i savršeno pristajajuće donje rublje u kojem će se obdaren muškarac osjećati udobno i neodoljivo u isto vrijeme. Ovdje ćete pronaći elegantne muške kratke hlače, udobne bokserice i klasične gaćice, u raznim dezenima. Tako će na svoje doći i zaklete elegantnice, ali i ljubiteljice veselih boja i razigranih uzoraka.

Idealan božićni poklon za muškarce

Ponestaje vam ideja za originalni božićni poklon vašem partneru? Isprobajte Magic box - originalnu pretplatu koja vašoj voljenoj osobi osigurava zalihu Styx hlačica s klasičnom ili sportskom gumom za 3, 6 ili do 12 mjeseci. Više se neće događati da u svom ormaru naiđete na kratke hlače koje su prikladne samo za brisanje poda. A da stvar bude gora, uz kratke hlače svakog kvartala stiže i par čarapa. Ne morate brinuti o prijevozu – potpuno je besplatan!

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 598 stavke
po stranici
1-30z 598 stavke