Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Kako razveseliti mamu, tatu i njihove mališane? Uostalom, usklađene kratke hlače za cijelu obitelj, koje pristaju kao salivene, nigdje ne guše i ne grizu. Neka svi znaju da navijate za jednu momčad kod kuće! I ne brinite - imamo i kratke hlače za parovekoji čekaju svoju prvu prinovu u obitelji. Odgovarajuće kratke hlače Styx, koje se proizvode...

Kako razveseliti mamu, tatu i njihove mališane? Uostalom, usklađene kratke hlače za cijelu obitelj, koje pristaju kao salivene, nigdje ne guše i ne grizu. Neka svi znaju da navijate za jednu momčad kod kuće! I ne brinite - imamo i kratke hlače za parovekoji čekaju svoju prvu prinovu u obitelji. Odgovarajuće kratke hlače Styx, koje se proizvode u Češkoj i izrađene su samo od pamuka, hit su u mraku, ugodne su na dodir, prozračne su i dobro ih podnose i osobe s osjetljivom kožom. 

Veseli darovi za cijelu obitelj

Ponestaje vam ideja za smiješne božićne darove za cijelu obitelj? Imamo rješenje za vas! Kladite se na našu tajanstvenu kutiju Mystery, originalnu pretplatu koja primatelju osigurava zalihu sjajnih ženskih ili muških kratkih hlača Styx za razdoblje od 3, 6 ili do 12 mjeseci. Svakog mjeseca u poštanski sandučić stižu nove kratke hlače češke proizvodnje, a svakih četvrt godine ondje pronađe i par čarapa. A znate što je najbolje? Ne morate brinuti o dostavi - potpuno je besplatna!

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 296 stavke
po stranici
1-30z 296 stavke