Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Imate li zaljubljeni par u svom susjedstvu koji je zabave vikendom zamijenio gledanjem romantičnih filmova? Dobiti zajednički dar za takav par nije ništa na čemu bismo vam zavidjeli. Ali budući da suosjećamo s tobom, posebno za tebe izradili smo prekrasne kratke hlače za parove, koje su stvorene za udobnost dvoje. Zaljubljeni par pretvoren u o...

Imate li zaljubljeni par u svom susjedstvu koji je zabave vikendom zamijenio gledanjem romantičnih filmova? Dobiti zajednički dar za takav par nije ništa na čemu bismo vam zavidjeli. Ali budući da suosjećamo s tobom, posebno za tebe izradili smo prekrasne kratke hlače za parove, koje su stvorene za udobnost dvoje. Zaljubljeni par pretvoren u obitelj? Pa vam u tom slučaju ne preostaje ništa drugo nego posegnuti za kratkim hlačama za cijelu obitelj i nadati se da niste zaboravili niti jednog člana.  

Savjet za najbolji poklon za zaljubljene parove

Ponestaje vam ideja za smiješne rođendanske i božićne darove za parove? Imamo rješenje za vas! Za vas smo pripremili Mystery box, originalnu pretplatu koja obdarenom paru osigurava zalihu odličnih ženskih i muških Styx hlačica na period od 3, 6 ili do 12 mjeseci. Svakog mjeseca u poštanski sandučić stižu nove kratke hlače češke proizvodnje, a svakih četvrt godine tamo pronađe i par čarapa. A znate što je najbolje? Ne morate brinuti o dostavi - potpuno je besplatna!

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 421 stavke
po stranici
1-30z 421 stavke