Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Je li vaša baka pravo društvo koje voli izlaziti? Ili se samo želi dobro osjećati, bilo da radi u vrtu ili vam peče savijaču od jabuka? Kladimo se da će u svom ormaru rado dočekati kvalitetno i pripijeno donje rublje - udobne gaćice u boji mesa, pripijene grudnjake, udobne ženske košulje i majice bez rukava ili najlonske čarape za suknje i hal...

Je li vaša baka pravo društvo koje voli izlaziti? Ili se samo želi dobro osjećati, bilo da radi u vrtu ili vam peče savijaču od jabuka? Kladimo se da će u svom ormaru rado dočekati kvalitetno i pripijeno donje rublje - udobne gaćice u boji mesa, pripijene grudnjake, udobne ženske košulje i majice bez rukava ili najlonske čarape za suknje i haljine brenda Bellinda. Kod nas ćete pronaći pravu stvar, bilo da birate poklon svojoj baki za rođendan, praznik ili samo zato što vam je stalo do nje. 

Osnova je kvalitetan materijal

Donje rublje i odjeća izrađena od kvalitetnih i ugodnih materijala zauzet će počasno mjesto u ormaru vaše bake. Dugo traje i zadržava svojstva čak i nakon brojnih pranja, što će vaša baka sigurno cijeniti. Hit je pamuk, prirodni materijal koji je pogodan i za osjetljivu kožu, dobro upija znoj, ugodan je na dodir i ne smeta alergičarima. Često se koristi u kombinaciji s drugim vlaknima, najčešće s elastinom ili poliesterom. Time se poboljšava izdržljivost, produljuje vijek trajanja i povećava elastičnost odjeće, što rezultira većom udobnošću nošenja.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-16z 16 stavke
1-16z 16 stavke