120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Tražite praktično donje rublje za djecu? Odaberite crno donje rublje za bebe. Prednost crne je što doista “skriva” puno toga. Djeca su kao vreća buha. Oni neko vrijeme ne sjede mirno, a prljava odjeća i donje rublje su svakodnevnica. Sjetite se samo kad uđu izvana, izuju cipele i vidite čarape koje su ujutro još bile jarko bijele ili obojene! Sa...

Tražite praktično donje rublje za djecu? Odaberite crno donje rublje za bebe. Prednost crne je što doista “skriva” puno toga. Djeca su kao vreća buha. Oni neko vrijeme ne sjede mirno, a prljava odjeća i donje rublje su svakodnevnica. Sjetite se samo kad uđu izvana, izuju cipele i vidite čarape koje su ujutro još bile jarko bijele ili obojene! Sačuvajte živce i nabavite djeci crne dječje čarape. Čak i ako na njima ostanu mrlje nakon pranja, one se neće vidjeti. A jeste li znali da djeca crnu boju uzimaju kao boju za odrasle? Razveselite ih crnim donjim rubljem za djevojčice ili dječake. Osjećat će se ponosno!

Udobnog kroja i ugodnih materijala donjeg rublja u crnoj boji

Alfa i omega dječjeg donjeg rublja je kvalitetan materijal izrade i savršen kroj. Što se tiče materijala, birajte uglavnom prirodne. Idealan je 100% pamuk ili kombinacija s elastinom. Mješavina pamuka i elastina posebno se koristi kod šivanja crnih dječjihbokserica igaćica. Osigurava da odjeća savršeno prianja na tijelu. Kod crnih dječjih hlačica vodite računa o gumici u struku koja osigurava dakratke hlačice ne skliznu prema dolje. Guma mora biti dovoljno široka, ne smije štipati niti grebati. Za gaćice za djevojčice usredotočite se na elastiku oko bedara. Trebaju kopirati djetetovo stopalo, ali ne smiju biti uske ili nepotrebno labave.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-7z 7 stavke
1-7z 7 stavke