120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Donje rublje je nešto najbliže vašem tijelu. Nosite ga veći dio dana, stoga birajte kvalitetne materijale. Za svakodnevno nošenje preporučuje se pamuk u kojem je vaša koža najsretnija. Odličan izbor je tkanina od bambusa, koja je također antibakterijska. Savršeno upija znoj i sprječava nastanak mikroorganizama. Zato se od njega izrađuje i ženska...

Donje rublje je nešto najbliže vašem tijelu. Nosite ga veći dio dana, stoga birajte kvalitetne materijale. Za svakodnevno nošenje preporučuje se pamuk u kojem je vaša koža najsretnija. Odličan izbor je tkanina od bambusa, koja je također antibakterijska. Savršeno upija znoj i sprječava nastanak mikroorganizama. Zato se od njega izrađuje i ženska sportska odjeća. Kažu: plaćate kvalitetu. Ali ako tražite događaje, možete kupiti žensko donje rublje uz značajan popust. Na primjer, potražite povoljne pakete gaćica i drugih vrsta ženskog donjeg rublja.

Popularni stilovi grudnjaka

Čak i ako žensko donje rublje dobijete na popustu, to ne znači da je loše kvalitete. Odraz kvalitete nije samo marka, već i materijali proizvodnje. Najkvalitetniji ženski grudnjaci za svakodnevno nošenje izrađeni su od pamuka. Možete birati klasične ojačane košarice, ali i popularne trokutaste grudnjake u kojima grudi imaju prirodan oblik. Idete li u teretanu, trčite ili se bavite drugim sportskim aktivnostima, sportski grudnjak koji drži grudi na mjestu i pouzdano odvodi znoj s tijela ne smije nedostajati u vašem ormaru.

Gaćice i ženske kratke hlačice

Ako želite uštedjeti i tražite jeftino žensko donje rublje, potražite akcijske i povoljne pakete. Tijekom ovih akcijskih akcija možete kupiti kvalitetne ženske gaćice za nekoliko kruna. Na vama je samo da odaberete preferirate li klasični kroj ili idete na tange, grudnjak ili bokserice. U trenucima opuštanja najbolje ćete uživati ​​u ženskim pamučnim kratkim hlačama veselih uzoraka. Što se tiče materijala, vaša će koža najviše cijeniti kombinaciju pamuka i elastina. Elastan pamuku daje elastičnost, zbog čega donje rublje savršeno pristaje uz tijelo.

Ostale vrste ženskog donjeg rublja na popustu

Možete jeftino kupiti ne samo ženske gaćice i grudnjake, već i čarape, pidžame ili majice bez rukava. Popularna su povoljna pakiranja čarapa u kojima se može naći više pari. Danas se čarape smatraju modnim dodatkom i stoga ih treba vidjeti. Posegnite za veselim čarapama koje će uljepšati vaš outfit. Gaćice, gaćice i grudnjaci ili kupaći kostimi također su dostupni s razigranim i šarenim printom. Za neko donje rublje možete pronaći promociju u obliku besplatne dostave.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 147 stavke
po stranici
1-30z 147 stavke