Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Skriva li se životinja u vama? Pokažite tko ste zapravo i odjenite žensko donje rublje s motivom životinja. Animalni printovi su cool, a printovi na našim ženskim veselim kratkim hlačama razveselit će vas čim otvorite komodu. A što kad ih obučeš? Možete uživati ​​u udobnosti kod kuće i zabavi na otvorenom u ženskim kratkim hlačama smotivima živo...

Skriva li se životinja u vama? Pokažite tko ste zapravo i odjenite žensko donje rublje s motivom životinja. Animalni printovi su cool, a printovi na našim ženskim veselim kratkim hlačama razveselit će vas čim otvorite komodu. A što kad ih obučeš? Možete uživati ​​u udobnosti kod kuće i zabavi na otvorenom u ženskim kratkim hlačama smotivima životinja i prirode . Slobodno se pokažite u njima u šetnji. Neće se razlikovati od kratkih hlača.

Veselo donje rublje u kojem je udobnost

Tange sa životinjama, hranom i pićem iliblagdanskim motivima savršeno su donje rublje za dom. Ženske kratke hlače su toliko udobne da se mogu nositi i za spavanje. Savršeno zamjenjuju pidžama hlače ili kratke hlače. Kroj je baziran na klasičnim muškim kratkim hlačama. Ovo donje rublje za žene nigdje ne steže i ne steže. Fleksibilna, široka elastična traka u struku ne reže, ali u isto vrijeme drži kratke hlače na mjestu. Hlače su široke, tako da se možete baviti bilo kojom aktivnošću i uvijek se osjećati slobodno. Ako više volite češko donje rublje za žene, odaberite iz kategorije ženskih gaćica marke Styx i Represent. Ženske kratke hlače Dedoles proizvode naša "braća" u Slovačkoj.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-12z 12 stavke
1-12z 12 stavke