Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Volite li se igrati s modom i ne bojite se izraziti svoju osobnost? Žensko donje rublje s motivom hrane i pića savršeno je za vas. Kada u njima najviše uživate? Ovisi o vašoj hrabrosti! U njima možete provesti vikend, ili začiniti intimne trenutke. Za zabavu će svakako biti osigurano. Ako imate smisla za humor, uz njih kupite i druge bokserice, ...

Volite li se igrati s modom i ne bojite se izraziti svoju osobnost? Žensko donje rublje s motivom hrane i pića savršeno je za vas. Kada u njima najviše uživate? Ovisi o vašoj hrabrosti! U njima možete provesti vikend, ili začiniti intimne trenutke. Za zabavu će svakako biti osigurano. Ako imate smisla za humor, uz njih kupite i druge bokserice, primjerice one saživotinjskim motivima i printom prirode. Veselo donje rublje za žene učinit će da se osjećate bolje svako jutro kada ga obučete. Uđite u novi dan s osmijehom.

Žensko donje rublje nije samo za dom

Vesele kratke hlačice možete nositi ne samo kod kuće, već i u izlasku. Udobna je to odjeća, primjerice za bazen, ali i za izlet u prirodu. Savršeno zamjenjuje kratke hlače. Zbog udobnog kroja ženske bokserice izvrsne su i za spavanje. Preferirate li češko donje rublje za žene? U tom slučaju odaberite iz ponude ženskih hlačica Styxa i Representa. Ženske bokserice Dedoles šivaju se u Slovačkoj. Koji god brend odabrali, sve bokserice iz naše ponude spajaju udobnost i originalan dizajn. Razveselite sebe avokadom, voćem iliblagdanskim motivima (Valentinovo, Božić). Gaćice su izrađene od 100% pamuka, što čini vašu kožu sretnom. Širokog su kroja, prozračne i elastična traka ne pritišće struk. Doživite sami osjećaj ugode.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-6z 6 stavke
1-6z 6 stavke