Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Imate li trenerice kod kuće? A ima li već u svojoj komodi dječje donje rublje s veselim motivima? Razveselite svoje mališane šarenim dječjim hlačicama. I ne zaboravite im reći da i odrasli nose šarene kratke hlače. Šarene kratke hlače za dječake imaju udobnu široku elastičnu traku i savršeno opušten kroj. Za dječje hlačice s veselim motivima mož...

Imate li trenerice kod kuće? A ima li već u svojoj komodi dječje donje rublje s veselim motivima? Razveselite svoje mališane šarenim dječjim hlačicama. I ne zaboravite im reći da i odrasli nose šarene kratke hlače. Šarene kratke hlače za dječake imaju udobnu široku elastičnu traku i savršeno opušten kroj. Za dječje hlačice s veselim motivima možete kupiti i elegantne čarapeu kompletu.

Veselo donje rublje za djecu

Probudite dječju maštu, potaknite razigranost i učinite da se osjećaju posebno. Neka hodaju okolo u šarenom dječjem donjem rublju. Kvalitetne dječje gaćice, kao ibokserice igaćice, izrađene su od prirodnih materijala, posebice pamuka. Pamuk je hipoalergen pa ga mogu nositi i djeca s vrlo osjetljivom kožom. U ponudi ćete pronaći i češke hlačice za djecu šivane marke Styx. Donje rublje proizvedeno je u Češkoj i jedinstveno je po svom dizajnu. No, ni po udobnosti ne zaostaje. Široka gumica drži šiške na mjestu, ali ne reže. Razrađeni kroj ne grli nepotrebno tijelo, ali se niti ne ističe. Ovo su kratke hlače koje jednostavno pristaju vašem dečku.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 59 stavke
po stranici
1-30z 59 stavke