Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Mučite li se s navlačenjem čarapa svaki dan? Problemu možete odmahnuti šarenim i veselim čarapama za djecu. Po dječje šarene čarape vaši će mališani sami doći do komode i uživat će ih navući. Uostalom, šarene boje i razigran dizajn ono su što najviše privlači djecu. Želite li da djeca nauče sama pripremati i obući svoje donje rublje, nabavite im...

Mučite li se s navlačenjem čarapa svaki dan? Problemu možete odmahnuti šarenim i veselim čarapama za djecu. Po dječje šarene čarape vaši će mališani sami doći do komode i uživat će ih navući. Uostalom, šarene boje i razigran dizajn ono su što najviše privlači djecu. Želite li da djeca nauče sama pripremati i obući svoje donje rublje, nabavite im gaćice,gaćice i čarape u istoj boji ili s istim motivom i neka traže komade koji idu zajedno.

Dječje čarape prije svega moraju biti kvalitetne

Ne samo dječje donje rublje s veselim motivima, već svo donje rublje za djecu mora biti izrađeno od kvalitetnih i ugodnih materijala koji ne iritiraju nježnu dječju kožu. Boje koje se koriste na donjem rublju u boji ne smiju izazvati alergijske reakcije. Stoga, pri odabiruveselog donjeg rublja za djecu, vodite se certifikatima koji potvrđuju zdravstvenu sigurnost.


Materijal za proizvodnju visokokvalitetnih dječjih čarapa trebao bi se većinom sastojati od pamuka. Ostalo su elastični materijali koji osiguravaju dobro prilagođavanje čarape obliku dječjeg stopala. Prilikom odabira pažljivo pratite šavove, koji ne bi trebali trljati kožu. Rub gležnja ne smije previše gušiti djetetovu nogu, ali niti kliziti s gležnja. Odaberite iz niza niskih i visokih dječjih čarapa sa slatkim i veselim motivima.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 86 stavke
po stranici
1-30z 86 stavke