Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Godina za godinom i opet su tu. Božić, Valentinovo ili neki drugi praznik? Proslavite ih u posebnim kratkim hlačama. Odaberite iz ponude ženskog donjeg rublja s božićnim motivima ili sa srcima. Uostalom, srca ne pripadaju samo Valentinovu, već svakom danu kada ste zaljubljeni. Tajice s božićnim motivima uljepšat će ovo blagdansko vrijeme. Odliča...

Godina za godinom i opet su tu. Božić, Valentinovo ili neki drugi praznik? Proslavite ih u posebnim kratkim hlačama. Odaberite iz ponude ženskog donjeg rublja s božićnim motivima ili sa srcima. Uostalom, srca ne pripadaju samo Valentinovu, već svakom danu kada ste zaljubljeni. Tajice s božićnim motivima uljepšat će ovo blagdansko vrijeme. Odličan izbor su i vesele kratke hlačice smotivima jela i pićakoje se blagoslivljaju na Božić. Proslavite ovogodišnje blagdane u elegantnom božićnom ili nekom drugom veselom donjem rublju. Inspirirajte se, primjerice, ponudom ženskih kratkih hlača s motivom životinja. Na Valentinovo se možete, primjerice, pretvoriti u seksi mačku.

Kratke hlače ne samo s božićnim uzorcima

Božićne kratke hlače iz naše ponude imaju uzorke snjegovića, sobova, poklona, ​​drvca ili božićnih vilenjaka. No, za ljubitelje prirode imamo i kratke hlače s motivima prirode. Koji god dizajn odabrali, uvijek nosite kratke hlače koje su nevjerojatno udobne. Ovo je i razlog zašto se ovo žensko donje rublje nosi kod kuće ili za spavanje. Tange su izrađene od 100% prirodnog pamuka koji uveseljava vašu kožu. Imaju široke hlače koje se prilagođavaju svakom pokretu. Široka elastika u struku ne pritišće, a istovremeno drži kratke hlače na mjestu. Ako želite češko donje rublje za žene, odaberite ženske gaćice brendova Styx ili Represent. Ženske kratke hlače Dedoles proizvode se u Slovačkoj. Doživite posebne trenutke u elegantnom donjem rublju.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-28z 28 stavke
1-28z 28 stavke