Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %Kupujete li organsku hranu? Podržavate li poštene prodavače? Pokušavate li svijet učiniti boljim mjestom za život? U tom slučaju treba voditi računa i o kvaliteti odjeće koju nosite. Neka odjeća puna je kemikalija i nezdravih tvari koje negativno utječu ne samo na ljudsko zdravlje. Ako tražite odjeću bez kemikalija, potražite onu koja se može p...Kupujete li organsku hranu? Podržavate li poštene prodavače? Pokušavate li svijet učiniti boljim mjestom za život? U tom slučaju treba voditi računa i o kvaliteti odjeće koju nosite. Neka odjeća puna je kemikalija i nezdravih tvari koje negativno utječu ne samo na ljudsko zdravlje. Ako tražite odjeću bez kemikalija, potražite onu koja se može pohvaliti Oeko-Tex Standard certifikatom. Jamstvo besprijekorne odjeće posebno je važno za dječje donje rublje.

Što je Oeko-Tex standard?

Jeste li otkrili oznaku Oeko-Tex na svojoj odjeći i pitate se što ona znači? To je međunarodni sustav testiranja i certificiranja tekstila. Certifikat će dobiti samo tekstilni proizvodi koji su izrađeni od zdravih materijala. Ispitivanje se provodi u 17 ispitnih instituta koji imaju podružnice diljem svijeta. Kriteriji za testiranje napisani su u katalogu koji uključuje popis štetnih tvari i najnovija znanstvena istraživanja.
Tekstil i drugi materijali od kojih se, primjerice, izrađuježensko i muško donje rublje, ispituju se na prisutnost štetnih tvari. To uključuje pesticide, formaldehid, teške metale, konzervanse i bojila koja izazivaju alergije. Ukoliko se potvrdi prisutnost nekog od onečišćujućih tvari, proizvođač neće dobiti Oeko-Tex certifikat. Certifikat se dodjeljuje samo na godinu dana. Stoga proizvođač svake godine mora proći testiranje kako bi zadržao certifikat.
Oeko-Text standard dijeli proizvode u 4 klase. Sukladno tome se pristupa testiranju.
1.       Odjeća za djecu do 3 godine,
2. odjeća koja dolazi u neposredan dodir s kožom,
3. odjeću koja ne dolazi u izravan dodir s kožom,
4. ostali tekstilni proizvodi.

                                                                                              

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 929 stavke
po stranici
1-30z 929 stavke