Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Iza Loona stoji tim mladih liječnika, studenata medicine i drugih stručnjaka koji preventivnim programima spašavaju živote. Jedna od njih je i prevencija onkoloških bolesti koja se zove #prsakoule. Loono program skreće pozornost na potrebu redovitog samopregleda dojki i testisa. U suradnji s Loonom, češki brend donjeg rubljaStyx lansirao je pose...

Iza Loona stoji tim mladih liječnika, studenata medicine i drugih stručnjaka koji preventivnim programima spašavaju živote. Jedna od njih je i prevencija onkoloških bolesti koja se zove #prsakoule. Loono program skreće pozornost na potrebu redovitog samopregleda dojki i testisa. U suradnji s Loonom, češki brend donjeg rubljaStyx lansirao je poseban merch. Riječ je o kratkim hlačama s printom #prsakoule. Dio dobiti od prodaje ide za podršku neprofitnoj organizaciji Loono.

Pamučne Loono kratke hlače

Brend Styx proizveo ježenske imuške kratke hlače u plavoj i ružičastoj boji. Tange su izrađene od 100% pamuka koji koža najbolje razumije. Riječ je o prirodnom materijalu koji će razveseliti i osobe s osjetljivom kožom. Klasična elastična traka ima veliku fleksibilnost, pa ne reže i drži kratke hlače na mjestu. Šire hlače su prednost, što će cijeniti osobe s jačim bedrima. Uključite se u podršku prevenciji i samopregledu.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-2z 2 stavke
1-2z 2 stavke