Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Jeste li jedan od ljubitelja bosonogog hodanja? U tom slučaju u kutiji s cipelama imate kvalitetne bosonoge cipele u kojima je hodanje prirodno kao i bosi. Ali jeste li znali da se uz bosonogu obuvaju posebne čarape? Čarape za bosu obuću imaju širok vrh, pa se prsti u njima ne stiskaju. Muške čarape za bosu proizvode, na primjer, češki brend Vox...

Jeste li jedan od ljubitelja bosonogog hodanja? U tom slučaju u kutiji s cipelama imate kvalitetne bosonoge cipele u kojima je hodanje prirodno kao i bosi. Ali jeste li znali da se uz bosonogu obuvaju posebne čarape? Čarape za bosu obuću imaju širok vrh, pa se prsti u njima ne stiskaju. Muške čarape za bosu proizvode, na primjer, češki brend Voxx.

Kako izgledaju bose čarape?

Glavna karakteristika muških iženskih čarapa za bosu nogu je prije svega široki vrh. Zahvaljujući širokom vrhu, prsti se ne pritiskaju jedni protiv drugih. Imaju dovoljno prostora za prirodno kretanje. Osim toga, ove čarape imaju i labaviju gumicu oko gležnja kako vas ne bi vukle prema dolje niti stezale. Ako ste pali na trend bosonogog hodanja, bose čarape su među neizostavnim komadima muškog donjeg rubljakoji ne bi smjeli nedostajati u vašem ormaru.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-6z 6 stavke
1-6z 6 stavke