Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Jeste li znali da postoje posebne čarape za bosu obuću? Stručnjaci čak preporučuju da nosite posebne čarape kada nosite bosu obuću. Klasične čarape imaju uski vrh, koji oblikuje prste u neprirodan oblik. Čarape za bosu obuću imaju širok vrh i tako podržavaju prirodni oblik stopala. Tražite li češke čarape za žene u barefoot kroju, inspirirajte s...

Jeste li znali da postoje posebne čarape za bosu obuću? Stručnjaci čak preporučuju da nosite posebne čarape kada nosite bosu obuću. Klasične čarape imaju uski vrh, koji oblikuje prste u neprirodan oblik. Čarape za bosu obuću imaju širok vrh i tako podržavaju prirodni oblik stopala. Tražite li češke čarape za žene u barefoot kroju, inspirirajte se ponudom brenda Voxx.

Potičite prirodan hod

Čarape za bosonoge ne samo da imaju širi vrh, kako bi se prsti u njima mogli nesmetano kretati, već imaju i opušteniji dio gležnja. Ženske bose čarape brenda Voxx krase lančić koji brine za udobnost vaših nožnih prstiju. Izrađen je od miješanog materijala u kojem prevladava pamuk. Savršeno upijaju znoj pa su savršene za sportske aktivnosti. Barefoot čarape dostupne su iu muškoj verziji. Ako ste ljubitelj hodanja bosih nogu, ovaj komad donjeg rublja ne smijete propustiti u svom ormaru.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-6z 6 stavke
1-6z 6 stavke