Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Nevidljivo donje rublje ne smije nedostajati ni u ženskom ni u muškom ormaru. To ne uključuje samo ženske gaćice i muške bokserice, već i, na primjer, majice, uključujući i anti-znojenje. Tražite li diskretno donje rublje koje se šiva u Češkoj, obožavat ćete brend Covert. Prednost body donjeg rublja je što se ne vidi ispod odjeće. Najčešće se no...

Nevidljivo donje rublje ne smije nedostajati ni u ženskom ni u muškom ormaru. To ne uključuje samo ženske gaćice i muške bokserice, već i, na primjer, majice, uključujući i anti-znojenje. Tražite li diskretno donje rublje koje se šiva u Češkoj, obožavat ćete brend Covert. Prednost body donjeg rublja je što se ne vidi ispod odjeće. Najčešće se nosi ispod prozirnih materijala.

Otkrijte prednosti nevidljivog donjeg rublja

Većina donjeg rublja dostupna je u boji tijela. Upravo se bež donje rublje savršeno stopi s tonom vaše kože, pa se neće vidjeti ni ispod bijele košulje, bluze ili majice. Dostupne su nevidljive gaćice, bokserice, majice i majice bez rukava. Iz ponude mogu birati i dame i gospoda. Nevidljivo donje rublje najčešće je izrađeno od pamuka. Za gaćice i bokserice koristi se miješani materijal koji se sastoji od pamuka i elastina. Elastan pamuku daje elastičnost pa se rublje savršeno prilagođava vašim oblinama.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-8z 8 stavke
1-8z 8 stavke