Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Znate li da loše raspoloženje zimi mogu uzrokovati hladne noge? Zato u svom ormaru ne smijete propustiti ženske tople čarape. Ako su vam noge hladne, ni dodatni sloj odjeće neće pomoći. Prave zimske čarape za žene trebale bi dosezati barem do sredine lista kako bi najbolje prekrile područje gležnja. Obratite pozornost na porub koji ne smije stez...

Znate li da loše raspoloženje zimi mogu uzrokovati hladne noge? Zato u svom ormaru ne smijete propustiti ženske tople čarape. Ako su vam noge hladne, ni dodatni sloj odjeće neće pomoći. Prave zimske čarape za žene trebale bi dosezati barem do sredine lista kako bi najbolje prekrile područje gležnja. Obratite pozornost na porub koji ne smije stezati nogu, ali ne smije biti ni prelabav. Odaberite tople čarape za žene ovisno o tome želite li se u njima baviti sportomili se radije opuštati kod kuće.

Tople čarape prema vrsti aktivnosti

Odaberite izolirane čarape za žene prema namjeni. Idete li klizati, skijati, trčati ili jednostavno ići u šetnju, odaberite funkcionalne čarapekoje će vas grijati, ali će ujedno i odvoditi znoj s vaših stopala, od čega bi vam se stopala mogla početi znojiti nakon trenutak. Merino vuna je među najpopularnijimfunkcionalnim rubljem . Jeste li znali da su u ponudi i merino čarape? Osobito u zimskim danima, cijenit ćete njihova savršena termoregulacijska svojstva i izvrsnu sposobnost upijanja bez neugodnih mirisa. Za trenutke opuštanja kod kuće uz kamin ili ispod dekice obujte ugodne pletene ženske čarape koje će se pobrinuti za vašu savršenu toplinsku udobnost.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-16z 16 stavke
1-16z 16 stavke